Online Gems (@AmsterdamMuseum)

TranScreen presenteert 9 korte films in een loop van ongeveer een half uur. Perspectieven vanuit en over de trans* gemeenschap, van Argentinië via India tot Australië, variërend van animatie tot live-action, van 2012 tot en met 2018, toont het een scala aan krachtige en humoristische beelden en verhalen.

Te zien op vrijdag 3 augustus van 2 tot 5 uur in het kader van de TransPride Trans Art Culture Fair at the COC’s Shakespeare Club in het Amsterdam Museum.

TranScreen presents 9 short films in a loop of about half an hour. Perspectives from and about the trans* community, from Argentine via India to Australia, varying from animation to live-action, from 2012 through 2018, it shows a range of powerful and funny images and stories.

The loop can be seen on Friday 3 August from 2 to 5 at the TransPride Trans Art Culture Fair at the COC’s Shakespeare Club in the Amsterdam Museum.

loop

 

Please follow and like us: