13 oktober Buiten de Binary dag Nijmegen (EN)

TranScreen neemt deel aan het panel over representatie om 11:30 uur

Dit evenement is in het Roze Huis en cafe Marcus Antonius, St. Antoniusplaats 1 en 15, Nijmegen. Locaties zijn in het programma aangegeven als (RH-GZ) Roze Huis Grote Zaal, (RH-KZ) Roze Huis Kleine Zaal) en (MA) Marcus Antonius. Klik hier voor een plattegrond.

11.30-12.45 Wat is goede trans representatie?
Wat zien we graag in transgender zichtbaarheid? Wat vinden we schadelijk? Wie wordt er nog niet gezien? Dit zijn wat van de vragen die we zullen stellen aan een panel van transgender activisten, artiesten en mensen die er voor hebben gekozen hun verhalen en gezichten met de wereld te delen in een transgender zichtbaarheids campagne.
Locatie: Roze Huis Grote Zaal (rolstoel toegankelijk)
Taal: Engels

Meer info

11:30 – 12:45 What is good trans representation?
What is good trans representation? What do we look for in transgender visibility? When is it harmful? Who is not being seen? These are some of the questions we’ll ask a panel of transgender organizers, artists and people who have chosen to share their own faces and stories with the world in a transgender visibility campaign.
Location: Pink House Big Room (wheelchair accessible)
Language: English

-> Facebookevent

Please follow and like us: