Apricot Groves, 7 November, Kriterion Amsterdam, 19:30

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uFLEeG5RfZE&w=560&h=315]
De Iraans-Armeense Aram is in zijn jeugd geëmigreerd naar de Verenigde Staten. Nu keert hij voor het eerst terug naar Armenië om zijn Armeense vriendin, met wie hij in de Verenigde Staten samenwoonde, ten huwelijk te vragen. Aram komt onderweg in aanraking met diverse culturele, religieuze en nationale verschillen maar er wachten grotere hindernissen op hem.

  • Een inleiding wordt verzorgd door Werner Borkes, directeur en programmeur van LGBTQA Filmfestival Roze Filmdagen.
Aram, an Iranian Armenian who has immigrated to the US when he was a child, returns to Armenia for the first time to propose to his Armenian girlfriend whom he met and lived with in the US. Aram meets many cultural, religious, and national differences during his one-day trip, but there are some bigger obstacles still ahead.
  • An introduction for this screening will be given by Werner Borkes, director and programmer of LGBTQA Filmfestival Roze Filmdagen
Please follow and like us: