IQMF: Bixa Travesty (Tranny Fag)

Zaterdag 8 december 22: 15 – 23:35 in De Balie
Zondag 9 december 19:00 – 20:20 in De Balie

Samen met IQMF co-hosten wij deze prijswinnende documentaire volgt Mc Linn Da Quebrada, een zwarte transvrouw, artiest en activist uit een van de armere wijken van São Paulo. Haar muziek is een funky wapen tegen machismo en met haar sterke en uitdagende voorkomen op het podium, gaat ze continue de strijd aan met rolpatronen en stereotypering.

Saturday December 8th 22:15 – 23:35 at De Balie
Sunday December 9th 19:oo – 20:20 at De Balie

Together with IQMF we co-host this award-winning documentary follows Mc Linn Da Quebrada, a black trans woman, performer and activist from a poor region of São Paulo. Her electrifying funk music sounds like a “gun” against machismo. With a really strong and daring presence on stage, she constantly seeks to discuss and fight paradigms and stereotypes.

#ifyoulove political activism, body positivity & electro hip hop

Please follow and like us: