De Purno de Purno Picknick Zondag 21 juli 13:00 Rembrandtpark Amsterdam

Zondag 21 juli 13:00 – 21:00
Rembrandtpark Amsterdam

Wat een feest! Allerlei vrolijke mensen die doldwaze avonturen met elkaar beleven. Herinner jij die tijd nog? Dat alles nog simpel en ongecompliceerd was? En Purno de Purno ongestraft op de televisie vunzige grapjes kon maken, terwijl er kinderen naar keken?

Sinds een tijdje ontmoeten we elkaar tijdens brainstormen avonden, maar we zijn ook druk bezig met het smeden van snode plannen. We willen namelijk ons land overladen met allerlei interessante, vrolijke en spannende activiteiten.

En om je kennis te laten maken met dit nieuwe platform nodigen we je uit op de Purno de Purno Picknick.

Iedereen is welkom! Want dat is waar het bij People Pride omgaat! De labeltjes gebruiken we hoogstens om leuke vlaggetjes van te maken, voor de rest is het niet belangrijk wie of wat je bent. Neem je partner, je kinderen, je buren of je opa en oma mee, iedereen is welkom op het feest.

Komende week volgen meer details, maar we geven je alvast iets mee om over na te denken.

Het thema van de dag is: Taboes! Vind jij het leuk om op een creatieve manier iets met dit thema te doen? Zingend, spelend, voordragend, uitbeeldend, of op een andere manier? Graag! Op de dag zelf kun je dit aanmelden bij onze ceremonie-persoon Alex Bulten.

Ook voor het eten hebben we een thema bedacht: Homo-cooked-childhood-memories-soulfood! Het belangrijkste ingrediënt van deze keuken is liefde! Koken is zorgen voor jezelf en voor anderen, lekkere dingen bereiden om het leven te vieren. En daarbij kun je natuurlijk ook denken aan liefde en zorg besteden aan je omgeving, want niet alleen mensen, maar ook de rest van onze planeet verdient een gelijksoortige behandeling. We moedigen je aan om hier even bij stil te staan.

Please follow and like us: